Første innlegg ut

Starter blog i dag. Aner ikke helt hvordan dette blir. Veien blir til mens vi går.

Det er skremmende å legge ut tanker og følelser på et sted alle kan se det. Når det er sagt kommer det nok til å bli mer tanker enn følelser, siden jeg «tenker» følelsene mine mer enn jeg føler de, og fordi jeg er nødt til å rasjonalisere følelsene før de kommer ut av munnen (tastaturet?).

Grunnregler for bloggen:

#1: Ingen sletting av innlegg.

#2: Mest mulig skriving «på sparket», slik tankene blir tenkt.

#3: Bloggen skal gjenspeile livet, dvs. at det antakelig blir et sammensurium av tanker, hendelser, følelser osv., slik livet også er det.

Flere regler følger antakelig.

Dette innlegget ble postet 25. juni 2003 kl. 2:13 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar