Hyttetur

Vi var på hyttetur i helga med huskjerka jeg er leder i. Det var kongelig! Sjefs bønnesamlinger på kveldene – til og med to som fikk tungetale! Jeg fikk også litt forskjellige ord til folk som var der, og det er skikkelig inspirende å se og høre hvordan det treffer folk.

Utrolig spennende å se på Emil som nettopp har blitt kristen. Han er skikkelig på høgget, og sluker alt han kan komme over av kristne ting. Han digger lovsang, og det virker som om hele livet hans har blitt forandret siden han har blitt kristen. Det merkelige (eller egentlig ikke) er det HAR jo det. Atle sier at han er en helt annen person, og det kan jeg godt tro! Fikk vite i dag at han skal være med til Soul Survivor i sommer, og det er SJEF! Han var borte i dag for å låne noen lovsangsCDer, så han fikk med seg en 5-6 stykker. Som sagt, han sluker det!

Selv om det var utrolig spennende hyttetur, var det også GANSKE slitsomt. Var helt gåen når jeg kom hjem på søndag. Blir fort sliten når jeg ikke får nok tid til meg selv. UTROLIG introvert – holder på å klikke hvis jeg for mye med folk. Trenger tid for meg selv. Hadeb.

Dette innlegget ble postet 25. juni 2003 kl. 2:14 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar