Nerd

Fikk igjen eksamenskarakterene i går.

Gikk opp i samtlige fag jeg var oppe i. Matte, som jeg nesten holdt på å stryke i (fikk varsel om mulig negativ karakter – 1 el. 0), fikk jeg 4 i! Wohoo!

Norsk hovedmål: 6

Norsk sidemål: 6

Lite nerd! Men en god følelse! :) Det var også litt av grunnen til at jeg i det hele tatt tør å starte en slik offentlig blog – kanskje jeg har noe å fortelle som folk kan synes er interessant å høre? Blir dratt mellom tanken om at jeg har noe interessant å fortelle, og tanken om at det blir kjedelige historier fra et kjedelig liv. Jeg synes ikke det er kjedelig, men det kan GODT tenkes at det er det for utenforstående. Sannsynligvis.

Dette innlegget ble postet 25. juni 2003 kl. 2:13 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar