Risøya neste

I morgen (teknisk sett i dag) går ferden nedover det hvide Sørland til Skjærgårds M&M FestivalRisøya.

Det betyr at det nok ikke blir så mye skriverier den neste uka, med mindre jeg plutselig får ånden over meg og finkjemmer Risøya for å finne en PC. Kanskje Vårt Land er greie og setter opp gratis PCer i år også? Uansett så kommer vi hjem om en uke – forhåpentligvis en fin uke der alle var enige om at det hadde vært en fin tur som må gjentas neste år, for nå er det jo tradisjon, og vi må jo treffe igjen de nye folka vi har møtt, og vi må jo sjekke ut om det er noe nytt som skjer og snakke om det som har skjedd de andre årene, og se om det er noen nye band, og hilse på de gamle, og R.O.S.E. er sikkert der neste år også, og Våt Sopp, og det var bare SÅ gøy! – så vi må jo tilbake neste år, ja? Sånn håper jeg det blir.

Hadeb!

Dette innlegget ble postet 29. juni 2003 kl. 1:23 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar