Skjærgårdsdrøm

I natt drømte jeg, noe jeg vanligvis ikke gjør. Det var ingen god drøm. Jeg drømte at noen hadde tatt teltplassen vår på Skjærgårds. Ikke nok med det, men alle plassene på det området vi pleier å ligge (jeg tror jeg kan si at vi pleier å ligge der; to år på rad, teller ikkje det?) var opptatt, og vi måtte gå langt innover en skog på øya der og legge oss i ei myr mellom en gjeng med kratt og busker. Å, det var så bittert! Jeg skal be om at det ikke skjer! (Og mase på Jon Arne om at vi må reise ned tidligere…)

Men sånn bortsett fra teltet langt inni skogen i ei myr mellom buskene gleder jeg meg sinnsykt til Skjærgårds. Det skal bli fantastisk å bare henge i sola og bade og lese og gå på møter og konserter og drøse med folk. Wohoo!

PS: Husk å be om fint vær!

PPS: Husk å be om fint vær!

Dette innlegget ble postet 27. juni 2003 kl. 15:06 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar