Blog

Jeg har helt glemt å si at Torstein Bjorland har startet å blogge… Den er dritbra! Mye vist der, Torstein! Og ærlig (virker det iallefall som). Det er viktig. Adressen hans er:

http://torsteinbjorland.blogspot.com/

Det er flere som er på gang med å begynne å blogge, så det kan bli spennende å følge utviklingen! Plutselig er vi en hel gjeng. :) Hvis noen trenger hjelp med å sette opp en blog kan de sende meg en mail eller ringe meg (91100918). Sånn. Der fikk jeg reklamert litt for meg selv i sammen slengen. Sjelden…

Dette innlegget ble postet 8. juli 2003 kl. 23:27 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar