I skog og fjell, du bleike myr…

Sommerekspedisjonen 2003Sommerekspedisjonen 2003 (vi liker å kalle den det, fjellturen vår) nærmer seg med stormskritt! I morgen tidlig reiser Eirik Helseth, Jon Arne Heskje og jeg til Hardangervidda for å traske i fjellet i tre dager. Det blir ikke akkurat feil!

I og med at internettdekningen på Hardangervidda er noe begrenset blir det nok litt lite blogging de neste dagene. Og nei, jeg gidder ikke ta med bærbar pc og mobil for å underholde dere som er hjemme. Det får bli et annet år.

Se løypa vi skal gå her.

Hvis jeg ikke er på sommermøte på fredag ligger jeg sikkert på vidda med brukket bein og solstikk, så hvis noen da bare kan ringe Redningssentralen, hadde jeg blitt veldig takknemlig, for da har jeg nok ligget der i to dager uten mat. Det er aldri noe kjekt å ligge to dager uten mat…

Dette innlegget ble postet 13. juli 2003 kl. 21:02 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar