Kloke, gamle menn

Foto: Mette RandemSom regel ser jeg ikke med veldig stor glede på det å bli gammel. Men av og til dukker det opp noen personer som gjør at fremtiden ser lysere ut, og som gjør levende alle de gode egenskapene jeg ønsker å ha når jeg blir gammel og klok. Forfatteren og filosofen Arne Næss er en av dem. Odd Børretzen er annen.

Dagbladet har gjort et fantastisk portrett-intervju med sistnevnte, og det er absolutt verdt å få med seg. Les det her:

Dagbladet Magasinet: Oddemann

Børretzen er en klok, gammel mann

jeg vil gjerne bli som han.

(Bra rim, eller?!)

Dette innlegget ble postet 13. juli 2003 kl. 3:45 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar