Oppgradering: Kommentér

Det er fantastisk alt som finnes av gratis greier ute på nettet! Bjørnar’s tanker om tingene har nå kommentator-funksjon nederst på hvert innlegg slik at du kan svare og påvirke det som skjer her! Ikkje akkurat ringt?

Hvis det er noe her som inspirerer, engasjerer, provoserer, irriterer eller på andre måter ryster følelseslivet ditt, kan du få ut gleder og frustrasjoner her. (Hvis du vet noe mer om hår-greiene og sky-greiene kan du jo forklare meg det også…)

Til dere andre bloggere: Funksjonen kan settes opp på SquawkBox.tv (freaky adresse, eller?).

Dette innlegget ble postet 10. juli 2003 kl. 14:45 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar