Skriv, skriv, skriv oppå bordet!

Etter forspørsel fra Kent legger jeg nå ut tekstene fra norskeksamen (de jeg fikk ganske god karakter på, ja). Det tok meg vilt lang tid å skrive de inn på pcen, så nå håper jeg noen leser…

Den første teksten handler om tv og film. Den andre handler om fred. Viktig med spredning i tema. Her er tekstene:

       Det kan bare lillebror… (bokmål)

       «… frå synd, frå sorg, frå fare …» (nynorsk)

Håper det smaker! Stjel og bruk så mye du vil hvis det skulle bli aktuelt. Det samme gjelder alt jeg skriver her. Bare ta!

Dette innlegget ble postet 7. juli 2003 kl. 20:29 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar