The Passion

En ny Jesus-film er på trappene. Den blir produsert av Mel Gibson (ja, han er kristen), og ser faktisk ganske lovende ut.

Det ser ut som om filmen vil ta for seg tiden fra palmesøndag til etter oppstandelsen, og de prøver å lage den så realistisk som mulig (ikke noe for sarte sjeler, med andre ord, det blir en del blod av en korsfestelse). Så realistisk vil de lage den, at all tale foregår på arameisk og latin, som begge er utdødde språk. Og hvis Gibson får det som han vil, blir det ingen teksting, for at filmen skal tale tydeligere for seg selv. Frikete? Ja. Spennende? Definitivt!

Det er likevel en stund til filmen kommer, sannsynligvis en gang i 2004.

Imens kan du se trailer og bilder fra filmen her.

Dette innlegget ble postet 18. juli 2003 kl. 20:45 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar