Ting jeg lurer på #4

Andre ting jeg lurer på: #1; #1.5; #2; #3

Et annet spørsmål som dukket opp på turen, som ikke er like presserende og frusterende, men litt merkelig for det om, er dette:

Hvorfor blir vi aldri solbrente oppå hendene?

(Forbehold: Hvis noen enten har blitt, kjenner noen som har blitt, eller kan tenke seg at det går an å bli solbrent oppå hendene, skriv en kommentar eller mail meg.)

Min erfaring er at en aldri blir solbrent oppå hendene. Det går an å bli solbrent nesten overalt på kroppen, men ikke oppå hendene. Noen av oss (Jon Arne og meg) er nødt til å smøre oss overalt for ikke å bli solbrente, men hendene smører vi aldri. En blir ikke brent der uansett hvor sterk sola er. Hvorfor i all verden er det sånn?

Det er mange mysterier ved kroppen vår, altså! Det er nesten så jeg har lyst til å ta 7 år med medisin-studier bare for å finne ut av det. Men bare nesten.

Dette innlegget ble postet 17. juli 2003 kl. 0:53 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar