Ting jeg lurer på #5

Andre ting jeg lurer på: #1; #1.5; #2; #3; #4

Denne tingen har jeg stjålet fra Stavanger Aftenblad Pluss (den lille avisa i tabloid-format som følger med Aftenbladet på fredager). Det er godt å vite at jeg ikke er alene om å lure på merkelig ting:

Hvorfor i all verden heter det hodebunn når det er på toppen av hodet?

Det er Yvonne Simensen som lurer på dette, og hun fortsetter: «Hårbunn hadde vært ok, også kunne jo halsen vært hodebunnen?… Hodetoppen kanskje?…»

Hm. Kanskje det?

Dette innlegget ble postet 26. juli 2003 kl. 15:37 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar