ACTA

I går var det velkommen og kom-og-bli-kjent-med-alle-kveld på ACTA Bibelskole. Det var sinnsykt mye gode folk!! Tror jeg lærte nesten 20 navn på en kveld, og det er ikke hver dag. Totalt er vi 22 elever. Kjente ca. 6 stk. fra før.

I morgen reiser vi på fjelltur i en uke. Det blir sjef! Kanskje får jeg bruk for noen av lærdommene fra Hardangervidda? Det beste med turen er uansett at bli-kjent-fasen blir forkortet fra 2 måneder til en uke, og det er bra, for jeg liker ikke særlig godt den fasen. Trodde en stund at vi kom hjem lørdag eller søndag, og at jeg derfor ikke kunne være med på Høstmanøveren. Men så viste det seg at vi kommer hjem på fredagen, så da er jeg råklar for Høstmanøver!! Å! Det blir så sinnsykt sjef!

Men… sporet litt av nå… Tilbake til ACTA: Jeg skal som kjent for en del flytte inn til Stavanger, i et hybelkompleks som IMI-kirken eier. Mosvangen heter det. Det er passelig små rom, men sjefs stue, kjøkken og tv-stue. Hvis noen har lyst til å besøke meg i løpet av året (ja takk!) ligger Mosvangen her: Ta av motorveien mot sykehuset -> ta til venstre i rundkjøringen -> kjør gjennom to rundkjøringer -> se etter skilt til Mosvangen (inn til høyre).

Ja, det var vel det. Kommer hjem til møte på fredag. Og høstmanøver på lørdag, selvsagt. :) Ser.

Dette innlegget ble postet 24. august 2003 kl. 16:56 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar