Bøker

Jeg liker godt bøker. Noen bøker har jeg selv (de låner jeg ut), og mange har jeg ikke (de låner jeg av andre). Siden jeg ikke har helt kontroll over livet mitt er det noen bøker jeg ikke vet hvor er, og en del jeg vet hvor er, men ikke hvem eieren er. Her er de:

Bøker jeg savner:

21 kirkefedre

The Remnant – Left Behind #9 (Asbjørn?)

Bøker jeg låner:

The Story We Find Ourselves In (ThomasR)

Grepet av nåden (Hanne Øen)

Faste og stillhet med Herren (Kjartan? Torstein?)

Snø i helvete (Kent)

Asfaltevangeliet (Kent)

Jeg ser nå at jeg kanskje må ta meg en runde og levere tilbake bøker… Hvis det er noen som har 21 kirkefedre er jeg veldig klar for å få denne tilbake! :)

Dette innlegget ble postet 5. august 2003 kl. 11:39 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar