Bjørnar Rødskjegg

Sånn. Nå var det gjort. En måned var gått, og Bjørnar Tollaksen er offisielt ikke Rødskjegg lenger. (Bildene er tatt av min mor. Hun sier at «det var mye bedre, Bjørnar». Jeg er uenig.) Her er før-etter-bildene:

Jeg angrer bittert allerede! Å fy fillen så jeg angrer!! Argh! Dritt! Få det tilbake!! Ååååå… Jeg angrer… :(

Men det kunne vel ikke vare. Til det var det ikke tett nok. Så nå er det bare elleve måneder til neste gang (sjoho!)… Og hvis det da er tett nok (og det bør det!) så skal det pigede ver på LENGE! (Ja, eg trur dokke hørte meg mor, Benedicte og Olaug.)

Må benytte anledningen til å takke far, Jon Arne og Arne svoger for god støtte og oppbacking under heile prosjektet. Det spørs om eg hadde klart å stått imot det presset uten dokke! Tusen takk! *Bøyer meg i støvet.*

Dett var dett. Bare elleve små måneder til neste forsøk…

Dette innlegget ble postet 8. august 2003 kl. 19:19 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar