Soul Survivor #2

Tam tam tam…

Tips til alle som er ute og reiser i utlandet og trenger norske bokstaver: Gå inn på Control Panel -> Keyboard -> Languages -> Add.

Det er fantastisk det som skjer her borte! Gud rører ved utrolige mange mennesker gjennom forbønn på møtene. Mike Pilavachi og gjengen er utrolig dyktige til å gjøre det ufarlig og naturlig å be for hverandre, og i stedet for at det er et utvalgt team som ber for de som trenger det, veileder Mike alle som er i salen til å være med på å be for de som har gått frem til forbønn (og det er ikke akkurat få!).

Dette er utrolig inspirerende!

Dette innlegget ble postet 14. august 2003 kl. 14:55 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar