Soul Survivor

Maten i England er merkelig. Til frokost i dag hadde vi baguetter med bacon og egg. Alternativene var pannekaker, hamburger, pommes frites o.l. Har aldri egentlig tenkt over at det er uvanlig (globalt sett) aa spise brodmat til frokost, men GI MEG BROD MED SMOR PAA!! Ryktene sier at det finnes en kafe der de har brod og rundstykker og saann, saa kanskje det blir brod og smor etter hvert?

De snakker et annet spraak ogsaa her, og de har ikke ;'[ (ae, oe, aa) paa tasturet. VILT irriterende!

Motene her er sjefs! Utrolig inspirerende mote i gaar kveld. 70 stk. ble kristne. Mike Pilavachi er ufattelig morsom som alltid. Seminarene er meget bra (tre hver dag!).

Fortsettelse folger.

Dette innlegget ble postet 12. august 2003 kl. 19:10 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar