Tålmodighet

Jeg mangler tålmodighet. Dvs., jeg tror egentlig ikke det er det som er problemet. Problemet er egentlig at jeg har utrolig mye energi. Det er visst noe greier med høy forbrenning og bla bla bla. Det gjør iallefall at jeg hele tiden er i bevegelse, enten med å fingre med noe jeg har i hendene eller tromme på bordkanten eller dabbe (forslag til bedre ord mottas med takk) med føttene.

Selv om jeg har liten tålmodighet kjeder jeg meg sjelden. Nesten aldri. (Faktisk kjeder jeg meg så lite at jeg av og til tenker at jeg sikkert burde kjedet meg mer for det hadde vært lurt eller bygget karakteren eller noe…) Det er alltid noe å gjøre, noe å lese, noe å se, noe å tenke. For mye. For mange ting.

Det beste er de gangene jeg kan sitte på en topp og se utover landskapet og ikke gjøre en dritt. Bare sitte der. Og se. Og tenke. Og kjenne at det er noe dypt tilfredsstillende ved å ikke gjøre noe og ikke produsere noe.

Synd jeg sjelden klarer å sitte så lenge…

Dette innlegget ble postet 7. august 2003 kl. 2:16 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar