Utlandet: England

Aaa… Nå har jeg fått inn en ny ladning med bøker fra ThomasR: JesusRevolusjonær, ChurchNext og A is for Abductive. Jeg gleder meg til å begynne! Det er få ting som er så bra som lærerike og inspirerende bøker.

Så en kort informasjonsbit: I morgen reiser jeg til England og Soul Survivor. (Sjoho!!) Vi kommer hjem lørdag, så dere får ikke tid til å savne oss så veldig mye. Hvis jeg finner en pc der borte skal jeg prøve å komme med litt statusrapporter og gode historier i løpet av uka.

Det var alt. Takk for meg og god tur.

Dette innlegget ble postet 10. august 2003 kl. 23:51 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar