Hittegods

Puh. Ser på datoen at nå er det sinnsykt lenge siden jeg har skrevet noe her! Det er ulike grunner til det, men først og fremt mangel på tilkobling til internett. ADSL er på vei til Mosvangen (i Stavanger, der jeg av og til sover når jeg ikke er hjemme for å sjekke ut hva som skjer…), så i løpet av noen uker er det oppe og går slik at jeg kan komme litt i rute igjen.

Det er få ting som tyder på at dette vil bli et normalt år. Eller, hva er egentlig et «normalt» år? Omformulering: Det er ting som tyder på at dette vil bli et år som blir hektisk, utfordrende, spennende, krevende og til tider morsomt.

Jeg får en del pes på at folk ikke ser meg særlig mye lenger. På mange måter har de rett i det. Jeg kan bare tilstå dette med en gang: Jeg bor i Stavanger. (Bryne og Kong Håkonsv. 10 er fortsatt hjem, men jeg bor i Stavanger. Er dere med på forskjellen?) Dette fører til at min tilstedeværelse på Bryne nå vanligvis vil være begrenset til 4 dager i uken, og jeg kan jo forstå at dette kan være vanskelig å takle for noen, men det er nå slik det er. Hvis noen er klar for en kaffe (jeg elsker en-til-en-samtaler) er det bare å ta en telefon, så er jeg på første tog.

Men ikke før på mandag. For NSB har mobilen min. Onsdag kveld reiste jeg med nattoget til Larvik (mer om det senere), og torsdag morgen glemte jeg selvsagt mobilen i kupeen på toget. Vanligvis er det jo folk rundt meg som vet at jeg ikke alltid husker alt jeg skal ha med meg (takk, Hanna og Margrethe for at dere tar vare på meg på Mosvangen. Takk til Loyd for at han passer på meg når jeg glemmer mobil og penger i Sandtangen.), og jeg hadde glemt å gi beskjed til de jeg reiste sammen at jeg er litt surrete og ikke alltid har med meg tingene mine rundt omkring. Hittegodskontoret på Oslo S (takk til Oslo S) gjorde en fabelaktig innsats med å spore opp mobilen og så sende den til Stavanger. Derfor: Ikke før på mandag. Da kan dere ringe (ja, gjerne!) og avtale en kaffe en dag.

Jeg får generelt en følelse av at folk avskriver meg litt nå som jeg har flyttet til (bor i, men ikke hjemme) Stavanger. Det tok under en uke etter at jeg hadde flyttet før de tok fra meg nøkkelen til Saron (au, au!), og nå var det bare så vidt jeg fikk være med på Jubel(eums)-middagen. Det viste seg at jeg plutselig var 3. valg på oppgaven jeg har hatt i flere år nå. Det kjenner jeg at svir litt… :)

Men ellers går det greit. På skolen lærer vi veldig mye interessant! Vi holder på og skal skrive troshistorien vår, dvs. historien om hvordan troen vår har utviklet seg opp gjennom årene, og det er sinnsykt interessant! Må tenke gjennom alt grundig, hva og hvem som har hatt betydning for troen min, hvordan jeg har modnet som kristen, hva slags ny innsikt jeg har fått, hvordan holdningene har forandret seg osv. Mulig at det kommer en revidert utgave her en gang når jeg har fått jobbet gjennom det skikkelig.

Dette ble mye på en gang. Har lagret opp en del jeg ikke har fått ut de to (?) siste ukene uten blogging, og dette var noe av det. Det er en del til som må ut, men det får komme etter hvert.

Helt til slutt: Hvis noen ikke skrev notater, fra lederweekenden vi hadde sist helg (evt. ønsker å se hva vi fikk undervist om), er mine notater her: Lederweekend5-7sept03.doc.

Dette innlegget ble postet 14. september 2003 kl. 3:16 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar