Sliten

Jeg er sliten for tida. Har for mye å gjøre. Det blir for mange ting å ordne, for mange ting å tenke på, for mye reising Stavanger-Bryne (3-5 dager i uka), for lite tid til å tenke, for lite tid til å drøse, for lite tid til å lese, for lite tid til å blogge. Jeg skal slutte med noen ting, så får vi se om det hjelper. Til alle som trodde at et år på bibelskole er et hvileår: Det er det ikke.

Ting som gir meg energi:

– lese (bøker/tegneserier/blader e.l.)

– se film

– sitte på en stein og tenke mens jeg ser ut over landskapet

– blogge

Ting som ikke gir meg energi, men som jeg liker å gjøre for det om:

– henge med folk i avslappede omgivelser

– en-til-en samtaler

– matfellesskap

– volleyball

– snakke med folk på nettet

Hm… Jeg ser nå at alle tingene som gir meg energi er ting jeg gjør alene. (Inkludert å se film. Det er helt fantastisk å gå på kino alene!) Akkurat det visste jeg for så vidt fra før av. Det jeg ikke visste (iallefall ikke helt bevisst, var at de andre tingene jeg liker å gjøre involverere situasjoner der jeg stort sett bare kan være til stede uten å prestere noe, og disse har det vært for få av i det siste.

Så hvis noen ser meg stå fortapt i et hjørne et sted og ser tomt ut i lufta: Bare gi meg en klem og en kaffikopp i hånda og geleid meg ned i stol og si at «det går nok bra, Bjørnar! Det går nok bra!»

Dette innlegget ble postet 26. september 2003 kl. 16:47 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar