Åpne dører

Åpne dører var på besøk på ACTA i dag. Det var utrolig fascinerende. Hver gang jeg hører på noen fra Åpne dører er det som om jeg på ny blir klar over at det faktisk er en ganske stor verden der ute, og samtidig hvor liten verden egentlig er.

De har et vanvittig fokus, og er ikke interessert i å konkurrere i land der andre gjør en god jobb (i form av misjonering), men konsentrerer seg om land der kristne blir forfulgte. Ole Lilleheim, som var der i dag, sa at: «Hvis det er åpent og fritt for kristne er ikke landet særlig interessant for oss. Vi har mange andre steder som trenger vår oppmerksomhet. Hvis derimot et land blir lukket, og det blir forbudt å være kristen og forkynne og evangelisere, da er vi der!»

For en gjeng!

Dette innlegget ble postet 26. januar 2004 kl. 18:38 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. Maria sier:

  hei ijenn!
  Har studert bilde av deg her på siå… må sei at det e meget pent! ;) e det lov å sei sånt forresten? De ser skikkelig goe ud!
  ja, va bare det eg ville sei!
  Fotogen! ;)

 2. Bjørnar Tollaksen sier:

  Hehe… Takk! (Trur eg…)

  Det var en som mente jeg så 1000% engasjert ut. Kan ikkje heilt forstå det… ;)

Legg til en kommentar