Blog: Ke skjer?

Jeg må få takke Thomas for skrøyt av nytt blogge-design. Alltid kjekt med slik tilbakemelding! Takker også dere andre som har skrytt på MSN og lignende. Fortsett gjerne med det. :)

Vi har en ny blogger også: Ragnhild Thu. Anne Rut Kjøllesdal har visst blogget en stund, men først nå har jeg oppdaget det, så nå er hun på lista. Det er flere som har blogget mer eller mindre jevnlig de siste månedene, andre ikke fullt så jevnlig (bl.a. meg).

Leste forresten dette i Aftenbladet Pluss (den der tabloidlefsa som følger med hver fredag) 23.01.04, under overskriften «Slik blir teknoåret»:

Bloggene (dagbøker som folk skriver på nettet) blir mer avanserte. Flere vil bruke video og bilder i tillegg til sine skriblerier om siste dags hendelser. Dette henger sammen med utbredelsen av MMS-telefonene. Snart kan du video fra Frank sin kveld foran fjernsynet, og lese hva han synes om programmene. Spennende.

Jepp. Så sånn er det.

Dette innlegget ble postet 25. januar 2004 kl. 15:30 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Maria sier:

  Eg åg må få skrøyda av den nye «looken» altså!
  Meget vellykka!
  ;) snakkes!

 2. Asbjørn Bakke sier:

  Gratulerer med Dagen, Olaug ! begynne å bli store nå på en måte!

  Og gratulerer med nice looking hjemmeside, Bøsse! Utrolig fint. Betaler du 50 bøkks pr mnd hos typepad ?

 3. Bjørnar Tollaksen sier:

  Takk skal dere ha!

  Asbjørn: Er på prøveperiode ennå (30 dager), men etter hvert blir det nok $8 i mnd.

  Det får gå…

Legg til en kommentar