Impuls m.m.

Impuls 04 står for døren, og vi i ACTA skal være særdeles aktive. Hvis dere lurer på hvem som vasker doene etter dere (og nærmere 3000 andre), så er det oss. Halvor (rektor) sier at vi bygger masse fin karakter av sånt. Det får vi håpe. Vi skal også være med som forbedere og utrykningsmannskap hvis noe går galt, samt være med litt som deltakere også…

Det blir en litt utvidet utgave for vår del. Dette er programmet for den neste uken:

Fredag – søndag: Impuls Stavanger 04.
Mandag – tirsdag: Impuls lederdager.
Onsdag: Reise til Trondheim.
Torsdag – fredag: Turne Trøndelag.
Fredag – søndag: Impuls Midt-Norge 04 (i Trondheim).

Turne Trøndelag vil si at vi deles inn i team som skal besøke folkehøyskoler i Trøndelagsområdet. Det er litt varierende hvordan det kristne miljøet er rundt på disse skolene, så det er fint om dere kan be for oss (for vi er litt nervøse) og for skolene vi skal besøke.

Be også for Impuls Midt-Norge. Det er første gang det blir arrangert, så det er mange usikre faktorer, men det ordner seg nok etter hvert. Be om at ungdommer må bli frelst og møte Gud på konferansedagene, og be også om at Gud må bruke det til velsignelse for mennesker og menigheter også i etterkant.

Som mange av dere vet trenger jeg en del tid alene (sånn introvert-ting), og det blir litt komplisert i perioder som den som ligger foran. Jeg setter veldig pris på om dere vil be for meg denne uka om at jeg må holde oppe humør og inspirasjon (som er det første som forsvinner når det blir for mye folk), og også om ledelse når jeg skal tale/undervise på turne i Trøndelag.

Får se hvor mye blogging det blir denne uka. Skal prøve å få rapportert litt underveis hvis jeg har tid og kommer meg på nett.

Det var det. Ser sikkert en del av dere i morgen og i helga. Impuls blir SJEF!

Dette innlegget ble postet 29. januar 2004 kl. 22:05 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar