Saron -> Bryne u.skule

Ungdomsmøte på fredag var sjef! Var litt bekymra for koss det ville bli å ver i aulaen på ungdomskolen, om det blei trangt, om det kom noge folk, koss det blei med lyd/lys og sånn…

Det var ikkje akkurat grunn til å bekymring, for det blei jo sjef! Masse folk (160?), god lyd og lys. For ikkje å snakke om talen til Kent. For en mann! Han klarer å utfordre og være tydelig, samtidig som det ikkje blir pekefinger og fordømmelse. Utrolig inspirerende!

Me ska fillen meg sjå Bryne og Jæren forandra! (Høre eg et amen?)

(Det begynner med oss… Få gang på det!)

Dette innlegget ble postet 24. januar 2004 kl. 17:59 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar