Snø og trafikk på Jæren

Det tok meg 2 timer å komme fra Bryne til Stavanger i dag. At det går an!

Tok en halv time å komme til Sandnes, der toget stoppet i mangel på kjørestrøm. Etter å ha ventet i 20-30 min fikk Kristin og jeg kastet oss på en vilt overfylt buss som brukte en time fra Sandnes til Stavanger. Er det mulig?

Ned med snø.

(Hadde egentlig trudd det skulle gå lenger før eg gjekk frå å syns det var dritbra med snø til denne negative instillinga til det. Trudde lenge eg skulle bli minst 40 før eg blei sånn…)

Dette innlegget ble postet 28. januar 2004 kl. 18:54 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar