Avslutning: Impuls Midt-Norge

Impuls Midt-Norge er over, og det har vært ei kongehelg! Det var en fantastisk celebration i går kveld som tok så av at de måtte støtte opp taket i etasjen under på grunn av hopping. Vilt!

På avslutningscelebration i dag ble folk sendt ut for å ta videre det Gud har gitt de, og oppmuntret til å be om å se Guds rike komme. Stig fortalte en fantastisk historie om en smågruppe som begynte å be, der Gud kom og møtte de, og de fikk betydning for ungdomsarbeidet og byen sin. Det var vilt bra! Så ble de sendt ut for å ta landsdelen sin med storm, og som Halvor sa: «Dette er jo porten til Nord-Norge!»

Tusen takk til alle som har vært med og bedt for Impuls. Takk, Gud, for at Du har vært her og møtt mennesker og tent en ny brann for Deg. Ta videre det Du har begynt på her i Trondheim, og fullfør det!

Trondheim over og ut. Bryne neste.

Dette innlegget ble postet 8. februar 2004 kl. 14:58 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar