Brettspill

Vi hadde noen runder med brettspill hos Asbjørn i kveld, Gunnar, Odd Ivar, Asbjørn og jeg. Det endte med seier til Bjørnar Tollaksen i Settlers: Byer og riddere, og tap i Wallenstein.

Utrolig godt å vinne i Settlers! Vilt bra å høre på Asbjørn når han syter av å ha blitt stengt inne på brettet uten utviklingsmuligheter. (Har noen hørt Asbjørn syte og klage? Det er ufattelig morsomt!)

Runde 2, Walenstein, var ikke fullt så morsomt. Det er en drittregel (som ikke er med i originalreglene, men som er allment godtatt i vår spillekrets) som sier at hvis en gjør noe ‘urutinert’, som f.eks. ikke legge ned er kort når du skal, gjøre ting i feil rekkefølge/når det ikke er din tur osv. mister en poeng (enkelt forklart). Og jeg gjorde en del småfeil (for jeg er jo faktisk urutinert i Wallenstein), og mistet poeng i søkk og kav. Det var så sinnsykt bittert! Mista vilt mye på bagateller, og jeg var dritsur! (Det minnet meg på hvorfor jeg ikke spiller slike spill så ofte. Jeg blir i så ufattelig dårlig humør hvis jeg taper.) Det var et lite plaster på såret at alle gikk til angrep på Gunnar siste runde, selv om han vant for det.

Godt å få ut litt frustrasjon. Ikke alltid like lett å være dårlig taper…

Dette innlegget ble postet 12. februar 2004 kl. 23:56 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Asbjørn Bakke sier:

    Eg hadde jo maks uflaks i begge spilla. At det går an. Koffor er eg aldri heldig i slike spill? For det har ofte ingenting med dugleik å gjera..

Legg til en kommentar