Forberedelser til India

Vi hadde samling med India-teamet vårt i går kveld. Nå sitter jeg igjen med et iallefall noe klarere bilde av hva vi går til. Eller, egentlig ikke er klarere bilde av det (for jeg kommer ikke på noe mer jeg har lært som jeg kan gjenfortelle), men i det minste en slags følelse av hvordan det kan komme til å bli.

Ei som hadde vært der i fjor var innom og fortalte litt. Tror det skal gå veldig greit. Noen kulturelle ting: Jenter og gutter tar ikke på hverdandre. Høyre hånd brukes til alt, venstre hånd kun (og bare kun) til det som foregår etter at en har vært på do (dopapir er ut i India. «Bruk vann og hånda,» sier de). Jenter/kvinner må ha sjal på hodet når de ber.

Ellers er det en ganske stor diskusjon innad i teamet hvorvidt det er lurt/praktisk å ta malaria-tabletter. Jeg gidder ikke. Kommer ikke til å huske på det, vi må jo ta både før, under og etter. Det er ikke høyrisiko for malaria iallefall, og dette er en god årstid med tanke på malaria-mygg.

Dette innlegget ble postet 27. februar 2004 kl. 18:55 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar