Grokker

Selv om Google er størst på nettsøk, er det mange utfordrere. En av de mest frikete, og derfor mest spennende jeg har sett er Grokker.

Grokker er en visuell søkemotor, dvs. at søkeresultatene ikke blir sortert som tekst nedover, men gruppert i kategorier (og denne grupperingen er det mest geniale med programmet), og vist som rundinger og firkanter i et vindu. Hm. Vanskelig å forklare. Men det ser nesten like merkelig ut som det høres. Det er sjefskult!

I tillegg finner den det du søker etter. Hehe. :)

Last ned en 30 dager prøve-versjon her: Grokker Installer

Dette innlegget ble postet 11. februar 2004 kl. 19:13 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar