Hemsedal

To dager igjen til Hemsedal. Tre dager til vi er i trekket. Har fortsatt ikke fått vokset brettet mitt (har vel strengt tatt ikke gjort en særlig stor innsats), så hvis noen har utstyr og mulighet for å hjelpe er jeg klar som et egg.

Forholdene ser forholdsvis bra ut. Alt er oppe og går. Har ikke snødd siden 7. feb.. Det er jo litt kjipt, men det står nå «meget bra» forhold både i løypene og i snowboardparken, så vi får vel stole på det.

:: Oppdateringer fra Hemsedal Skisenter ::

Dette innlegget ble postet 27. februar 2004 kl. 19:35 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar