Huskjerker

Vi hadde første samling med huspastorteamet (dvs. alle huspastorene, 6 i tallet). Det er mye som skjer i huskjerkene. Mange utfordringer. Mange gleder.

Det er en utfordring å ta huskjerkene videre. Det er lett for å bli noe som huspastoren og lederne arrangerer, og som de andre kommer på, i motsetning til at alle engasjerer seg, involverer seg og deltar. Det er både lederskapet og den enkeltes ansvar, og vi har MYE å gå på. Huskjerkene kan bli så VILT bra!

Hvis det er noe som kan forandre Bryne og Jæren, så er det huskjerker som lever, der alle er inkluderte, alle deltar, alle har «ett hjerte og ett sinn» og drar i samme retning: å se stadig flere bli inkludert, frelst og gjort til smittende etterfølgere. Og der vi ikke bare snakker om det (for det er lett), men der alle lever det ut i praksis, både når huskjerka samles, og i det daglige.

Det hadde vært noe!

Dette innlegget ble postet 16. februar 2004 kl. 22:47 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar