Impuls lederdager

Lederdagene etter Impuls (i går og i dag) er noe av det sykeste, og noe av det beste jeg har vært med på. For dere som synes Impuls var bra (og dere som synes det ikke var så veldig bra): Dette var 10 ganger bedre!

Nå er jeg så vilt inspirert at eg holder på å klikke. Utrolig mye bra undervisning (selv om en del av det var gammelt stoff), om kirke og kultur og nådegaver og sånn. Men det beste av alt var møtene/lovsangs- og bønnesamlingene. Helt fantastisk! Det var også litt forskjellige folk med fra England og USA, blant annet noen profeter som lagde merkelige lyder mens de profeterte over folk. Litt rart (friker!), ganske morsomt, men fillen så sjef. Utrolig mye god oppbyggelse og inspirasjon. :)

Her er notater fra dagene: Notater lederdager Impuls 2004.

Dette innlegget ble postet 3. februar 2004 kl. 21:27 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar