Jobb: Ungdomskolen

Har vært på jobb på ungdomskolen i dag, der jeg jobber der som hjelpelærer (?) hver torsdag. Det er veldig gøy, og veldig givende.

Likevel tror jeg det er det mest energi-krevende jeg har gjort noen gang. Jeg er dødsliten og helt tom nå jeg kommer hjem hver torsdag. Av alle jobber jeg har hatt (riktignok ikke veldig mange): Avisbud, gulvterapeut (les: sopegutt på Aarbakke), sommerjobb på Aarbakke, og datakonsulent; er dette den som krever mest av meg. Når jeg nå ser på denne utrolig imponerende listen innser jeg jo at ingen av jobbene har vært eksepsjonelt energi-krevende, men likevel…

Men det er jo greitt å ha prøvd det også. Nå vet jeg iallefall at jeg nokså sikkert ikke skal bli lærer på ungdomskolen. Ikke fordi det er kjipt (for det er dritmorsomt!), men fordi det ikke passer min personlighet i det hele tatt. Altfor mye folk overalt, hele tiden.

Dette innlegget ble postet 19. februar 2004 kl. 17:30 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar