Location: Trøndelag

Sitter nå på Spacebar, en sjefskul nettkafé i Trondheim. Fillen så mange nørder og friker her, så det er nesten så jeg får en slags rar hjemmefølelse… :)

Dette har skjedd:

– 19 timer med minibuss Stavanger-Trondheim (via Oslo).
– Besøk på Bakketun folkehøyskole.

Bussturen var dritt. Vilt trang buss. Bagasje overalt. Mye snakking. Hele tiden. Lukk øyne og ører og tenk på noe fint.

Etter en god, om enn noe kort (kom frem til Tronheim 0400), natts søvn reiste vi i fire team til folkehøyskoler i området rundt Trondheim. Vårt team reiste til Bakketun folkehøyskole som ligger i Verdal, lottomillionærenes hovedstad. (Vi så ingen som så ut som lottomillionærer, men det er sikkert fordi de ikke er som andre millionærer?) Liten skole. 50 elever. 15-20 på møte. Gud var til stede og møtte mange. Vi fikk be sammen med halvparten. Utrolig oppmuntrende!

Dette står på programmet:

– Impuls Midt-Norge

Har utrolig tro på helga og ararngementet her. Det er 60 (!!) stk. som har kommet fra Stavanger for å være med å dra det i gang nå første året. Disse er: ACTA, Puls-folk, lovsangsledere, teknikere og engelsk-talende (Mal Calladine & co.).

Impuls Midt-Norge er i Salem Trondheim. Tror det er cirka 200 påmeldte, men det kan jo fort bli flere?

Det virker som om Gud har noe spesielt i vente for denne helga. Det har kommet flere profetier fra bønnegrupper i IMI-kirken og Puls, og også til Impuls-teamet her i Trondheim:

«Nå skaper jeg noe nytt.
Det spirer allerede fram.
Merker dere det ikke?»
(Jes 43:19)

Meldingene fra bønnegruppene sier også at Fienden prøver å ødelegge og legge en tåke/et slør over arrangementet, men at det står en lyskaster fra Himmelen som bryter gjennom tåken.

Be om at Gud må bryte gjennom, at Han må møte mennesker, og at ikke noe eller Noen må få ødelegge for det Han har planlagt for helga.

Dette innlegget ble postet 6. februar 2004 kl. 18:43 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar