Oppdatering: Trøndelag

Kick-off i går var sjef! Det var mer folk enn jeg hadde sett for meg, og det var skikkelig god stemning.

Det kom utrolig mange fram på innbydelse om å gå lengre sammen med Gud som vi fikk være med å be for, og det virker som om folk her er klar for noe nytt (se, Jeg skaper noe nytt…). På celebration i dag tidlig var det også flere som tok imot Jesus for første gang.

Tror Gud har enda mer for Impuls Midt-Norge denne helga. Vær med og stå sammen med oss i bønn, og be om at Gud må fullføre det Han har begynt.

Dette innlegget ble postet 7. februar 2004 kl. 12:21 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar