På programmet

Tiden går utrolig fort. Det vil si, den går vel ikke fortere enn vanlig, men ting kommer litt brått på. To begiveheter nærmer seg med uhyggelig fart:

Hemsedal.
Det er på søndag allerede! Det gikk ikke egentlig opp for meg før i dag. Fem – 5 – dager igjen. At det går an! Liiiiide gudd! (Hvordan vokser en egentlig et snowboard? Noen som har utstyret som trengs?)

India.
To uker igjen. Skal være borte en måned. Vet nesten ingenting, men det er for så vidt greit. Dette er det jeg vet:

1. Avreise 10. mars.
2. Hjemreise 8. april.
3. Hvem jeg skal på team med (bl.a. Hanna).
4. Vi skal besøke to byer og et ukjent antall menigheter, der vi skal tale litt og sikkert gjøre noe mer (uten at jeg vet nøyaktig hva).
5. Vi skal ta et tog som tar 36 timer.
6. Vi skal kanskje på Gospel Tracking (gå til fjellandsbyer med evangeliepamfletter o.l.), men det kan ver det ikkje blir på grunn av militære uroligheter.
7. India er stort, og det er masse folk der.

Jaja. Sju ting. Ikke så verst det.

Dette innlegget ble postet 24. februar 2004 kl. 19:40 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanna sier:

    Som medreisende vil eg bare gje en liden kommentar. De e faktisk ikkje bare Bjørnar som ikkje har fått me seg ke som ska skje i India, noge som absolutt konne vert tilfelle, men me vett faktisk ikkje mer enn de.. Men de blir jo spennande de!

    Blir kjekt å reisa me deg Bjørnar!

Legg til en kommentar