Si noe da!

Hvis det er en ting som gleder hjertet mitt mer enn noe (ok, det var en overdrivelse, men likevel) så er det kommentarer på bloggen.

En ting er at jeg sitter her og skriver og mekker litt for meg selv, men at noen skriver noen linjer tilbake gjør at det er rett før jeg må utrbryte et lite «halleluja» foran skjermen her. Det kan være alt fra oppmuntringer til uenigheter til hilsener som ikke har noe som helst med temaet å gjøre (takk til Oddgeir som postet frikete film-kommentar på skogstur-reportasjen… ;) til noen ville tanker som streifer såvidt innom temaet eller klart gjennomtenkte innlegg i en seriøs diskusjon. ALT – og da mener jeg ALT – er lov!

Skal prøve å bli flinkere til å kommentere andre blogger også, for jeg er like dårlig selv. Og hvis det er noen som trenger hjelp til å få opp kommentar-funksjon på bloggen sin kan de sende meg en mail så skal jeg gladelig hjelpe til. Det er få ting som er så irriterende som en blogg jeg har lyst til å kommentere der det ikke er mulig å gjøre det.

Hvis det er noe jeg ønsker meg til jul (eller helst før det) er det mer interaktivitet (bra ord?) mellom bloggene – at folk poster og kommenterer i vilden sky. Kan jeg få det?

Dette innlegget ble postet 24. februar 2004 kl. 21:23 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Mona sier:

  Her kjem ein gave fra meg til deg: EIN KOMMENTAR om svært lite :)

  Må sei eg er ganske glae for siå di, og alle linkane du he lagt til. Så har eg noko fornuftig å gjer i regnskapstimane mine. (hmm, skulle egentleg øve til prøve nå) Det får ver alt for nå.

 2. Asbjørn Bakke sier:

  Ja, eg er heilt samd når det gjeld kommentarer. Det er villt kjekt. Og det finns lite i denne IT verda som irriterer meir enn blogge-sider som ikkje har kommenterings-moglegheiter. Spesiellt gjelder det bloggen til Berit, Tone, Hanna, Jonsi, Kristine, Pål, Ragnhild, Stine, Thomas, Catti, Loydas (kva skjedde med den) og Maria.

 3. MerryBerry sier:

  :) eg og syns det e kjempegrett å ha muligheten te å kommentera det så folk skrive.. beklage at eg isje har det på min blogg (isje at det eg skrive e verdt å kommentera) – så bjørnar, viss du vil forklara meg koss eg får kommentar-greiå så hadde det vært kjempefint!!! =)

 4. Hanna sier:

  Si du ville ha kommentara slår eg te me to på en dag! E enige i at de e kjekt å få tebagemelding, så eg ska prøva å bli litt flinkare! Tenke jo som regel en del ting itte eg har lest de du har skreve, så nå kan eg bli flinkare å dela de.
  Me må få gang på kommenteringå, så de blir litt mer liv her inne!

  Å Asbjørn; Nå e de faktisk mulighed for å kommentera på mi sia åg! Fylle du me elle? :)

Legg til en kommentar