The Passion of the Christ

Den mye omdiskuterte filmen The Passion of the Christ har fått premieredato:

26. mars 2004

Innser akkurat nå at vi er i India da. Buuu! Kanskje den går der? Eller så er det bare Bollywood-filmer som går der… Hehe. Skal prøve å få med meg en Bollywood-film! 3 eller 4 timer med matpause i midten, er det ikkje sånn de pleier å være? Med masse synging og greier og greier. Virker weird.

Men Passion of the Christ må uansett sees. Virker utrolig interessant. Kan jo slå begge veier, men det høres og ser unektelig veldig spennende og veldig bra ut. Vi får se…

Dette innlegget ble postet 7. februar 2004 kl. 18:14 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Hanne Heskestad sier:

    Hej hej hej… hvis du/dokke går inn på
    http://www.thepassion.tv/
    kan dokke sjå traileren te filemn… ser veldig bra ut.. veldig sterke greie!!

Legg til en kommentar