WebMon

Gårsdagens nettjuvel hos digi.no er genial. Det er et program for å sjekke for endringer på nettsider.

Og finnes det noe mer genialt bruksområde enn å sjekke for oppdaterte blogger? Neppe!

Du legger inn web-sidene du vil «overvåke», og når du vil sjekke ut bloggene trykker du på «Check all pages», så gir programmet beskjed om hvilke som er oppdatert. Så kan du klikke på de som er oppdaterte for å åpne de i nettleseren.

Her er programmet:

WebMon 1.0.9

Jeg har også lagt inn alle bloggerne i programmet, og eksportert den til en fil som kan importeres i programmet etter installasjon, slik at en slipper å legge inn alle manuelt. (Lagre fila -> Gå på «File» -> «Import and export» -> Finn den lagrede fila.)

bloggere.wmw

Dette innlegget ble postet 19. februar 2004 kl. 18:30 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

 1. MerryBerry sier:

  Det der va kanonsmart!! :)
  teknologien er fantastisk,
  den endrer seg stadig drastisk.
  En som er flink er hvertfall Bjørnar,
  all teknologien gjør at jeg neste tørner!

  :) Go natt! Forsatt veldig gøy å lesa bloggen din freaky bjørnar!

 2. Bjørnar Tollaksen sier:

  Ååååå! Liiiiide gudd med dikt!

  Takk skal du ha! Setter utrolig pris på positiv tilbakemelding!

  PS: Freaky?! Fatte ikkje ke du snakke om… :)

Legg til en kommentar