Avreise INDIA

I morgen reiser jeg til India.

Alt er klappet og klart. Pass og reiseforsikringer med (og kopiert). Dollarne er tatt ut. Sekken er (nesten) ferdig pakket. (Er det noe jeg har glemt nå?) Her er teamet som reiser til India (f.v. Anita (coach), Hanna, Miriam (nestleder), Randi Irene, Tor Harald (leder), Cathrine, Bjørnar, Ole Jørgen).

Vi setter veldig pris på, og er avhengige av, forbønn under turen. I den anledning vil vi også sende hjem noen «bønnemailer» med informasjon om hva som skjer o.l. Hvis du motta en slik mail, send en mail til actagotoindia@yahoo.com med «Bønnemail» som emne/subject. Hvis teknologien funker vil disse også bli postet autmatisk her på bloggen (du verden!), men en vet jo aldri…

Litt program.

Avreise er i morgen kl. 0650 fra Sola. Mellomlanding i Amsterdam før videre flyvning til New Dehli med ankomst 2330. Neste morgen går toget fra New Dehli til Siliguri, en togtur som tar mellom 24 og 36 timer (høres litt ujamnt ut, men det er kanskje sånn det funker der nede?). Så tror jeg vi skal være en liten uke i Siliguri, for så å ta en tracking-tur (fjelltur) i Himalaya-fjellene et sted i en ukes tid. Etter dette går turen tilbake til New Dehli (nye 24-36 timer), hvor vi skal være den resterende tiden (ca. 2 uker). Ankomst Norge 8. april.

Kommunikasjon.

Jeg antar at å være tilgjengelig på epost, iallefall i New Dehli (og forhåpentligvis i Siliguri). Det er alltid kjekt med oppmuntringer og hilsener på mail (evt. her på bloggen). Mobiltelefonen kan det jo være funker der nede (hvem vet?), men det er ikke vits å ringe, for det er dritdyrt for meg å motta samtaler. Meldinger funker nok bedre. Mail er best. I tillegg til bønnemailene er det mulig jeg får blogget litt underveis. Men jeg vet ingenting sikkert. Alt kan skje.

Det tror jeg var stort sett det. Dere som ber, be for oss. Dere som ikke ber likeså.

Ser om en måned.

Dette innlegget ble postet 9. mars 2004 kl. 18:14 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. MerryBerry sier:

    God tur Bjørnar!!!!!!!!
    Sga be for deg å temaet. =)
    Enjoy!

  2. Catti sier:

    GOD TUR BJØRNAR!!! Ska be for dåkk om Guds beskyttelse å ledelse å alt d der!! Holl ett aua me Hanna e du snill…..:)

Legg til en kommentar