Bilder fra Hemsedal

GalUngdom har lagt ut bilder fra Hemsedal-turen.

Det eneste bildet jeg fikk være med på er dette. At det går an…

Dette innlegget ble postet 6. mars 2004 kl. 1:09 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Asbjørn Bakke sier:

  Vel, det var iallfall meir enn eg fekk..

 2. Hanna sier:

  Eg fant et te bilde av deg.. nr 89. Å ke gjør du? Sitte litt bag alle andre å lese..! hehe..har de skjedd før?!

 3. Bjørnar Tollaksen sier:

  Ja, så sannelig! Det har du rett i!

  Jeg leste ikke, så jeg tror egentlig bare jeg sitter der…

 4. Loyd Jarle Hetland sier:

  Eg har mange bilder av deg som kommer på saronsiden…

Legg til en kommentar