Delhi

(Kopi av fellesmail fra India-teamet. -B.T.)

Kjaere venner! :)

En kort mail foer vi setter oss paa toget mot Delhi om noen timer.
Vi har hatt noen spennende dager i det siste, paa tirsdag ankom vi Malbazar, en by litt oest for Siliguri. Her fikk vi vaere med paa aa evangelisere for tearbeiderne sammen med en lokal evangelist og noen ungdommer. Vi sang, dansa, hadde dramastykke og evangeliepresentasjon. Etterpaa delte vi ut traktater og inviterte til forboenn. Vi ba for endel folk, foerst og fremst folk som var syke.
Det var en spesiell opplevelse aa gaa der inni en indisk landsby, vi foelte oss nesten som disiplene paa Jesu tid, med den store folkemengden etter oss. I alt saa nesten 400 mennesker opplegget vaert. -Takkeemne!
Noe man kan si om hele turen her i India, er vel at vi har vaert med aa saadd mye. Det har vaert veldig spennende men ogsaa utfordrende; paa en maate har man ogsaa et oenske om aa se frukter! Men man maa bare vaere taalmodig og stole paa at det vil skje i den rette tid. Vi har jo sett frukter av arbeid som er gjort for mange aar siden av de som jobber her og ogsaa fra tidligere ACTA-team. Men jeg tror absolutt Gud har gjort mye i mange menneskers liv mens vi har vaert her, inkludert i vaare egne.
I gaar hadde vi en velfortjent fridag, veldig avslappende og godt for teamet. Vi solte oss paa terrassetaket vaart, leste, gikk og handlet paa markedet, spiste frukt… (Fantastisk god ananas her, kun 2,5 kr!) Det eneste kjipe var kanskje Oles tilfelle, han hadde nemlig spist to store ismenyer kvelden foer og satt paa do i 2 timer om natta. Liiiiide! Anita ba meg forsikre at hun paa ingen maate hadde tillatt det, men heller vaert ytterst skeptisk. -«Som man spiser, driter man».
Men altsaa, i dag reiser vi vestover mot hovedstaden. Er litt bekymra for varmen der, skal visst vaere naermere 40 grader. Ikke saerlig opploeftene for vaare norske kropper…
Ellers gaar det vel greit med oss. Dere kan gjerne be om motivasjonen paa teamet, merker at vi begynner aa bli ganske slitne. Varmen tar vel ogsaa noe av energien. Be om at Gud skal fullfoere det Han har begynt og at vi kan gi vaart beste den siste uka i Delhi.

Takk for all forboenn og Gud velsigne dere rikelig!!

Hilsen dagens fellesmailskriver Katrine
…og selvfoelgelig Totto, Bjoernar, Hanna, Irene (Randi betyr prostituert paa indisk), Mirjam, OJ og Anita, vaar kjaere alperose.

Oppdatering:
Mailen ovenfor ble forsoekt sendt fredag, men da uten hell. I dag ser det bedre ut.

Vi er naa i Delhi. Togturen gikk fint, og varmen ser ut til aa vaere levelig. Det er rundt 35 grader. Passelig norsk sommertemperatur, med andre ord… ;)

Programmet er litt mer avslappet. Ingenting begynner foer i 4-5 tiden pga. varme, saa det passer oss fint. Vi skal ha noen barnemoeter, samt delta paa ungdoms- og studentgudstjenester.

Oppdatering slutt.

/Bjoernar

Dette innlegget ble postet 29. mars 2004 kl. 11:38 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar