Film: Og så kom Polly

Aspis, Jonsi, Eirik og jeg var på kino i dag. På en romantisk komedie. Det var oss fire guttene og en gjeng med gamle (ca 40 år) damer i salen. Ok, det var noen jenter der også, men vi (Aspis og jeg) turde ikke gå og sette oss ved siden av de. For en forspilt sjanse.

Men uansett, filmen var akkurat som forventet. Ben Stiller og Jennifer Aniston var i hovedrollene, så alt lå an til en middelmådig film som kunne være morsom til tider. Det var akkurat det vi fikk. Grei underholdning, lett fordøyelig, trenger ikke tenke så mye underveis. Til tider utrolig morsom, uten den helt store nyskapningen. Men som sagt, det var jo forventet.

Alt i alt en hyggelig film som ikke krever særlig mye, men som passer greit i hyggelig lag.

Dette innlegget ble postet 6. mars 2004 kl. 0:58 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar