Indiateam: Oppdatering

Hei venner og kjente!

Nå er vi i en landsby som heter Kurseong. (dvs. «landsby», den har 1,5 mill. innbyggere) i fjelltraktene nord i India. Vi bor hos en kristen familie her som er utrolig gjestfri. Mat mangler det ikke på, heller ikke te og kaffe (som vi får hver gang vi går inn døra hos noen). I dag har vi vært den lokale kirka på gudstjeneste, og det var nesten som hjemme. Ikke bare er Gud den samme her, men også de kristne og måten de tilber og holder gudstjeneste på.

Huset til de vi bor hos er base de neste dagene. Vi har allerede vært og besøkt noen kristne familier i området, og i løpet av de neste dagene vil vi besøke flere familier (og sikkert få mer te med melk…) for å be for de, oppmuntre og «share from our hearts». Vi skal også ut på noen evangeliseringsturer (dagsturer) til «Tea Gardens», dvs. små landsbyer med folk som jobber på de enorme te-plantasjene i området. Vi skal være her frem til tirsdag, så ta en liten tur til Darjeeling (te-landsby, produserer visstnok noe av verdens beste te) på onsdag, for så å reise tilbake til Siliguri torsdag. Siliguri er hovedbasen vår her i øst. Be både for de kristne her i Kurseoung og for teamet vårt med tanke på evangelisering og møter i dagene fremover.

Sykdom har gått forholdsvis bra. Noen er litt dårlige i magen, men det hindrer oss ikke så veldig. Fortsett å be for dette, siden det fort ødelegger både opplevelsen og muligheten til å delta og tjenestegjøre på de tingene vi er med på.

Tusen takk for at dere ber! Det er utrolig viktig og betyr veldig mye for oss å vite at dere er med oss i bønn.

Med vennlig hilsen
Indiateamet

Dette innlegget ble postet 14. mars 2004 kl. 13:19 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar