Kurseong

Dagen i gaar var sjefs. Vi besoekte mange familier og ba for de. Utrolig mange vonde historier og skjebner i omraadet; selvmord, sykdom, doed m.m. Flere plages av demonisk paavirking, noe som delvis skyldes at det er ganske mye ofring til aander og demoner her.

Ei vi besoekte hadde tidligere vaert heksedoktor (hadde 47 disipler), men var naa blitt kristen. Disiplene hennes fortsetter aa ofre til aandene i hennes navn, saa hun blir ofte plaget av demoner, spesielt paa nattestid. Vi fikk be for henne og familien hennes.

Vi hadde ogsaa moete i et hus i den ene landsbyen vi var i. Det var 40-50 stk. i et rom som var sikkert 15 m2. Heilt vilt. Ei blei kristen, og vi ba ogsaa for flere som fysiske skader/sykdommer.

Er i en by som heter Darjeeling naa. Turistby. Skal slappe av til i morgen. Det blir gudd, for vi er litt slitne etter alt som har skjedd de siste dagene. Reiser tilbake til Siliguri morgen ettermiddag, og skal vaere der noen dager og gjoere litt praktisk arbeid paa et barnehjem og et gamlehjem.

Det tror jeg var det for naa. Takk til alle som ber for oss.

Dette innlegget ble postet 16. mars 2004 kl. 11:52 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar