Oppsummering: Hemsedal 2004

hemsedal042.jpg

Det er ingen tvil om at årets tur til Hemsdal var en suksess. Ingen alvorlige skader (noen få minde uhell), forholdsvis gode forhold i bakken, godt vær og veldig god stemning.

Det var med rimelig mange folk jeg ikkje kjente, og de ble jeg ikke særlig mye bedre kjent med heller. (Ikke noe vondt ment, men jeg liker ikke særlig godt å bli kjent med nye… :() Det var likevel mange jeg kjente mer eller mindre, mange går fast eller er av og til innom Saron, noen kjente jeg fra ungdomskolen, og noen fra andre sammenhenger. Kjekt å se folk igjen, spesielt de jeg ikke treffer så ofte.

Møtene var utrolig bra. Både Jon Arne og Thomas hadde treffende og godt gjennomførte taler, ThomasB og Miriam ledet fantastisk på lovsang, Hanne hadde et utrolig sterkt vitnesbyrd/andakt (beklager Jonsi og Thomas, men Hanne gjorde mer inntrykk…), og det hele ble toppet med «åpen mikrofon» siste kvelden. Det var utrolig sterkt og veldig oppmuntrende å høre vitnesbyrdene og historiene som ble fortalt der.

Alt i alt en kongetur!

PS.: Hvor mange er det egentlig som klarer gjennomføre en tur med 115 ungdommer på en så god måte, tross mange hindringer og uforutsatte forandringer? All ære til lederne (i hovedsak staben) for det.

Dette innlegget ble postet 5. mars 2004 kl. 18:37 og er kategorisert under Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar