Søndagstur

I dag var vi pigede på søndagstur i Sælandsskogen. En god gjeng (10-12) tok ut på tur for gåing og grilling (var det rett sagt?). Det var sjefs! Søndagsturer i skog og mark må gjentas. (Nå skal jo jeg bort i en måned, men jeg forventer at det har blitt tradisjon til jeg kommer tilbake. Ja?)

Og for en løyen gjeng! Peri hadde med seg en vill hund som han måtte ta kvelertak på for å få han til å slippe bocca-kula til Loydas. Peri meinte at hunden bare ville teste grensene, og at han derfor måtte sette han på plass. Heilt sjuke lyder som kom frå den hunden då…

I tillegg hadde me en manndomsprøve: Kem tør hoppe får ei grein til ei annen. Og det var et stykke. Og det var dritskummelt. Fleire manndomsprøver fulgte: Kem vasser uti det driktkalde vannet for å hente ballen som ligger der ute, samt Kem tør gå utpå isen for å se om den holder. Vinnere: Bjørnar, Asbis og Pål.

Loydas tok film av de ulike øvelsene, så jeg skal se om jeg kan få lagt ut det etter hvert.

Det var en sjefstur som gjorde søndag til en sjefsdag. Da capo!

Dette innlegget ble postet 7. mars 2004 kl. 18:59 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

 1. MerryBerry sier:

  Va en kongetur!
  Fy søren så mann du e bjørnar! Du steig jaffal 10 hakk på mandomm-skalaen i dag! :) Hadde blitt ennå litt bedre om du hadde tatt på deg bikibien min å badad, men då hadde du vell kanskje heller stege nogen hakk på den feminine skalaen- å det vil du antagelig isje..

  Forresten, lure på koffor hunden tente så villt åp jon? Om det har noge me kroppslukt å gjer? ;)
  Å kanskje reinslighet…
  hehe

  Du e kule å vær på tur me!!!!!

Legg til en kommentar