Siliguri -> Delhi

Nå er vi ferdig her i Siliguri. Om noen timer går toget til Delhi (det som tar 26 timer).

Vi har siden sist vært i Malbazaar, en liten fjellandsby, og hatt evangeliseringsmøter og delt ut traktater, alt i god gammel evangeliseringsstil. Dagen etter reiste vi rett videre til et dagsbesøk i Bhutan (!), et av verdens mest lukkede land. Vi er med på mye spennende.

Ryktene sier at det er rundt 40 grader i Delhi nå, så det kan bli interessant å se (og ikke minst føle)…

Over og ut for nå. Jeg pakker og reiser.

Dette innlegget ble postet 27. mars 2004 kl. 4:44 og er kategorisert under ACTA. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar